Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Medicinske Gobe

Kvalitetne, ekološko gojene gobe z različnimi koncentracijami standardiziranih izvlečkov

Hifas da Terra je družinsko podjetje, ki sega 25 let nazaj. V tem času je postalo največje podjetje v Evropi, ki

 • ima največjo bazo sevov najboljših gob iz katerih izberejo tiste seve, ki preko testiranj dajo največjo koncentracijo aktivnih substanc, ki so edini pomembni glede učinkovanja .
 • v veliki večini ekološđko certificirano vzgojo in predelavo gob
 • svojo dvojno " Green extraction" tehnologijo za katero je vložen patent in zagotavlja najvišjo mogočo koncentracijo izvlečkov koristnih snovi iz gob
 • vse svoje izdelke ki vsebujejo izvlečke analizirajo na koristne substance neodvisnih akreditiranih laboratorijeviv jih jasno navedeno na deklaraciji izdelkov ( večina izdelkov na trgu vsebuje samo posušene in zmlete gobe brez nobenih analiz, navedb koristnih substanc na deklaraciji izdelka s čimer uporabnik ne dobi nobenih garancij koliko in ali sploh dobi koristnih substanc v izdelku )

Njihovi izdelki so razvrščeni v nekaj kategorij, ki se med sabo razlikujejo po koncentraciji.Med njimi pa so izdelki, ki vsebujejo samo ene gobe ali mešanico več gob za doseganje določenih učinkov.

 • Superhrana – tu gre za posušene, mlete gobe ki se lahko vmešajo v hrano, smotije
 • Sirupi za otroke , ki so dobrega okusa in služijo za obdobje povečane količine učenja  , izzivov za zdravje črevesja in prihoda zime z izzivi za imunski sistem.
 • Kombinacija  posušenih/mletih gob in izvlečkov z večjo vsebnostjo glukanov in drugih za gobe specifičnih substanc
 • Izdelke z visoko koncentracijo naravnih izvlečkov, ki se lahko uporabljajo za specifično uporabo. Vsebujejo izvlečke posameznih medicinskih gob ali mešanico za različne namene uporabe. Koncentracija izvlečkov pri teh gob je velika – praviloma iz 150 svežih gob izdelajo do samo 1 kg standardiziranega izvlečka ( 15:1 )  
 • Kombinacija standardiniranih izvlečkov v tekočini ( ampule ) in kapsulah za podporo kvaliteti življenja

Medicinske gobe vsebujejo številne molekule, ki so pomembne za zdravje. Te molekule se pogosto preučujejo zaradi njihovega delovanja. Med njimi so triterpenoidne spojine ali glivni polisaharidi, kot so beta-(1,3)-(1,6)-D-glukani.

V podjetju Hifas da Terra zato menijo, da je za potrošnika pomembno, da imajo zagotovilo, da izdelek vsebuje te pomembne spojine, čeprav zakonodaja tega ne zahteva. Večina proizvajalcev se zadovolji s prikazom vsebnosti polisaharidov ali celo beta-glukanov, kar daje  majhno zagotovilo o sestavi izdelka.

Prikaži vse

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 30

 1. 1
 2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 30

 1. 1
 2. 2

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.