Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Preko 50 let

PREHRANSKA DOPOLNILA ZA STAREJŠE OD 50 LET

Z razvojem medicine in vse boljšim razumevanjem zdravega načina življenja živimo dlje kot naši predhodniki. Vendar pa je s to dolgo življenjsko dobo povezano tudi to, da je treba poskrbeti za svoje telo, da bomo lahko uživali v poznejših letih, saj bomo ostali aktivni, brez bolečin in z dobrimi kognitivnimi sposobnostmi. Zato ponujamo številna prehranska dopolnila za starejše od 50 let, ki dajejo prednost hranilom, priljubljenim pri tej populaciji, kot so ribje olje, antioksidanti, glukozamin in CoQ10.

MicroCell® CoQ10 Plus Linseed vsebuje koencim 10 s 1200 mg lanenega olja. Laneno olje, bogato z omega 3 in 6, je idealen vir ALA za tiste, ki se prehranjujejo vegansko.

Nutrisorb® CoQ10 zagotavlja hranilo in vitamin E v tekoči obliki, ki omogoča lažjo absorpcijo in je primerna za tiste, ki težko pogoltnejo tablete ali kapsule.

Osteoplex je učinkovit dodatek za vzdrževanje kosti in zob. Zagotavlja kalcij in magnezij v najbolj biološko dostopni citratni obliki ter vitamin D, vitamin K in betakaroten. Osteoplex vsebuje tudi mineral v sledovih - bor.

Pomanjkanje železa je pogostejše pri starejši generaciji, zato je naš železov kompleks Iron Complex povezan z jabolčno kislino, da nastane organska spojina, ki se lažje absorbira. Drugi izdelki v naši ponudbi za starejše od 50 let vključujejo vitamine, minerale in encime.

 

 

4 artiklov

4 artiklov

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.