Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Vitamini

PODPRITE ZDRAVO PREHRANO Z NAŠO ŠIROKO PALETO PREHRANSKIH DOPOLNIL Z VITAMINI

Vitamini so bistveni del zdrave prehrane. Vse vitamine lahko najdemo v hrani, vendar lahko nekaterim demografskim skupinam ali ljudem, ki se prehranjujejo po posebnih dietah, vitaminov primanjkuje. Ker smo si ljudje različni, ponujamo široko paleto vitaminskih dodatkov v različnih kombinacijah, močeh, oblikah in stopnjah absorpcije - naši tekoči vitamini Nutrisorb® so še posebej priljubljeni.

Vsak vitamin ima v našem telesu pomembno funkcijo, zato lahko pomanjkanje katerega koli vitamina vpliva na naše zdravje. To še posebej velja za starejše ljudi, pri katerih se zaradi starosti lahko zmanjša absorpcijska sposobnost, ali za ljudi, ki se prehranjujejo po posebnih dietah - na primer vegani lahko trpijo zaradi pomanjkanja vitamina B12.

Težko je ugotoviti ali imamo optimalno količino vitaminov. Nekateri ljudje se odločijo, da bodo dnevno jemali multivitamin za zagotovitev ustrezne količine. Drugi pa so mnenja, da morajo jemati le določen vitamin. Prav zato nudimo veliko različnih možnosti, ki pokrijejo vse potrebe.

Vitamin A podpira imunski sistem in razvoj celic. Nutrisorb® A zagotavlja vitamin A v preprosti tekoči obliki, kar je še posebej koristno za ljudi s prehranskimi intolerancami.

Vitamin B je pravzaprav več različnih vitaminov, od B1 do B12, v naši ponudbi pa so vitamini B na voljo posamično in v obliki kompleksov, tako v kapsulah kot v tekoči obliki. Vitamin B9 (folat) je še posebej pomemben v nosečnosti, saj pomaga pri rasti, vitamin B6 in vitamin B12 pa imata ključno vlogo pri uravnavanju ravni homocisteina. Na voljo imamo tudi vrsto metilnih vitaminov B, kot je metilfolat, kar pomeni, da so že aktivni in pripravljeni za uporabo v telesu.

Vitamin C je antioksidant, ki podpira imunski sistem, proizvodnjo energije in celovitost vezivnega tkiva. Na voljo imamo različne vrste vitamina C - tablete, kapsule, praške in tekočine, večina naših izdelkov z vitaminom C pa je pufriranih, zato so nežnejši za želodec.

Vitamin D podpira absorpcijo kalcija in zdravo rast kosti. Telo večino vitamina D ustvari s kožo, ki je izpostavljena sončni svetlobi, zato ga v zimskih mesecih lahko primanjkuje. Naša najbolje prodajana Nutrisorb® Liquid BioMulsion® D je emulgirana tekočina, zato je absorpcija še posebej učinkovita.

Vitamin E je še en antioksidant, študije pa so pokazale, da ga ljudem, ki se prehranjujejo po zahodnjaški dieti, lahko primanjkuje. Na voljo imamo vitamin E v obliki kapsul in visoko absorpcijsko tekočino.

Odkrijte našo celotno ponudbo prehranskih dopolnil z vitamini in poiščite najboljše za vas.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 38

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 38

  1. 1
  2. 2

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.