Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Železo

PODPRITE RAVEN ŽELEZA Z VISOKOKAKOVOSTNIMI PREHRANSKIMI DOPOLNILI

Železo je močan mineral, ki v telesu opravlja številne funkcije, zato ljudje s pomanjkanjem železa pogosto opisujejo občutek utrujenosti in celo šibkosti. Železo najbolj povezujejo z njegovo vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina, vendar opravlja tudi številne druge naloge, med drugim podpira imunski sistem in presnovo. Na voljo imamo železo v obliki tablet in tekočine.

Železo je pomemben mineral za vse nas, še posebej pa za ženske med 19. in 50. letom starosti. Železo ima ključno vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in proizvodnji hemoglobina, ki sta ključna za prenos kisika po telesu. Pomanjkanje železa lahko povzroči utrujenost in izčrpanost ter slabše kognitivne funkcije. Posebno tveganje za pomanjkanje železa obstaja pri ženskah, ki imajo redno močne menstruacije.

Čeprav se veliko ljudi odloča za jemanje železa, lahko to prinese neželene stranske učinke. Zaprtje je pogost neželeni učinek nekaterih železovih prehranskih dopolnil, ljudje pa lahko trpijo tudi zaradi bolečin v želodcu, slabosti in celo bruhanja. Zato je pomembno, da izberemo prehransko dopolnilo železa, ki je oblikovano tako, da ne obremeni želodca.

Pri nas imamo železo, ki zmanjšuje verjetnost teh neželenih učinkov. Naš kompleks železa je "organski kelat" - železo in jabolčna kislina, ki se lažje absorbira in je nežnejši za želodec. Vitamina C in B2 prav tako povečujeta stopnjo absorpcije našega Iron Complex-a.

Nutrisorb® Liquid Iron je organski dodatek železa v hipoalergeni prečiščeni vodni osnovi z visoko učinkovitostjo. Kapljice lahko jemljete pod jezik ali jih dodate v kozarec vode ali soka, prilagodljiva oblika tega dodatka pa vam omogoča, da odmerek nekoliko povečate ali zmanjšate glede na svoje potrebe.

 

3 artiklov

3 artiklov

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.