Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Prebava

PODPRITE SVOJ PREBAVNI SISTEM S SKRBNO PRIPRAVLJENIMI PREHRANSKIMI DOPOLNILI ZA PREBAVO

Če prehrani dodamo prehranska dopolnila za prebavo, lahko pomagamo razgraditi hrano in ustvarimo bolj zdravo prebavno okolje.

Izbira pravih dodatkov za podporo prebavi

Fruktooligosaharidi (FOS), ki so na voljo v obliki prahu, so naravne vlaknine, ki jih najdemo v surovem sadju in zelenjavi ter jih lahko preprosto dodajamo hrani ali pijači.

GI kompleks je edinstven, zelo močan prašek, ki vsebuje vitamine A, C in E, probiotike in FOS.

Kot del zdravega procesa razstrupljanja vsebuje naš Artichoke Complex tudi kurkumo, ki pomaga ohranjati normalno delovanje izločanja v jetrih.

Tradicionalne kombinacije

Naša ponudba prehranskih dopolnil za prebavo vključuje tudi kombinacije zelišč, zelenjave in mineralov, ki že stoletja zagotavljajo zdravje prebave. Oregano Complex nudi podporo prebavi in ravnovesju črevesnih mikrobov. Olja v tem izdelku so zelo koncentrirana. Pripravljena so s posebnim postokom liofilizacije in nato micelizirana, da dobimo vodotopno obliko, in tako zagotavljajo odlično absorpcijo in biorazpoložljivost.

Prav tako imamo skrbno liofiliziran česen Garlic Plus, ki povečuje razpoložljivost aktivne sestavine alicina, in edinstveno kombinacijo česna, origana, cimeta in klinčkov v obliki tablet s časovnim sproščanjem.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 47

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 47

  1. 1
  2. 2

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.