Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Šport

VISOKOKAKOVOSTNA ŠPORTNA PREHRANSKA DOPOLNILA ZA PODPORO TELESU MED VADBO

Uspeh v športu je odvisen od številnih dejavnikov, vendar lahko prehrana ob enakih pogojih pomeni razliko med zmago in porazom.

Vse prepogosto se zgodi, da zaužijemo manj kot zadostno količino hranil, kar lahko vodi do slabega zdravja, slabše regeneracije in slabše učinkovitosti. Pri tem lahko pomembno vlogo odigrajo prehranska dopolnila. Ne glede na to, ali iščete prehransko dopolnilo, odobreno s strani organizacije Informed Sport in testirano za prepovedane snovi (Bio Acidophilus Forte, Mega EPA) ali edinstveno formulacijo, zasnovano za največjo učinkovitost, naša ponudba ustreza vsem potrebam, od vrhunskih športnikov do občasnih navdušenih amaterjev.

Zagotavljanje optimalnega odmerka bistvenih hranil za telo

Številne študije so pokazale pomanjkanje ključnih skupnih vitaminov, kot je vitamin D in preprostih esencialnih mineralov, kot je železo, pri vrhunskih športnikih. Poleg tega lahko dodatne potrebe zaradi treningov in tekmovanj še hitreje izčrpajo hranilne snovi, zato je lahko pridobivanje zadostnih količin iz prehrane zahtevno.

Cilj vodilnih strokovnjakov za športno prehrano ni le odpraviti prehranske pomanjkljivosti, temveč tudi čim bolj izboljšati okrevanje po treningu, tekmovanju ali poškodbi ter podpirati imunski sistem, da lahko posamezniki še naprej dosegajo vrhunske rezultate. Splošno sprejeto je, da je dodajanje ključnih prehranskih dodatkov kateremu koli vadbenemu režimu lahko koristno za zdravje, vendar niso vsi dodatki enaki in težko je najti učinkovitega.

Športni dodatki, ki jim lahko zaupate

Športniki in fizično aktivni posamezniki imajo največ korist od visokokakovostnih prehranskih dopolnil, še posebej takrat, ko so le-ta izdelana z ekipo, ki vključuje tudi znanstvenike in nutircioniste. Taka prehranska dopolnila lahko zagotovijo dodatno prednost, ki je nujna, ko je meja med zmago ali porazom zelo majhna.

Preverite našo celotno ponudbo športnih prehranskih dopolnil in poiščite izdelke, ki bodo ustrezali vašim potrebam.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 28

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 28

  1. 1
  2. 2

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.