Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Multinutrienti (vsi)

UČINKOVITA MULTIVITAMINSKA PREHRANSKA DOPOLNILA ZA PODPORO ZDRAVJU IN DOBREMU POČUTJU

Izbira multivitaminskega prehranskega dopolnila in prehranskega dopolnila z minerali sta odličen način za podporo splošnemu zdravju in dobremu počutju. Podjetja, katerih blagovne znamke imamo v našem asortimanu, ponujajo široko paleto multivitaminov in mineralov, ki so prilagojeni potrebam posameznika. Uporabljene sestavine so najboljše kakovosti brez nepotrebnih dodatkov in pogostih alergenov, kot npr. mlečni izdelki in gluten. Številni med njimi so tudi veganski multivitamini in vsebujejo le lahko prebavljiva hranila, kot so metilfolat, metil B12, vitamin K2 in D3.

V nadaljevanju si oglejte našo celotno ponudbo in izberite najprimernejšo za vas.

Najbolje prodajani Metil Multinutrient je napreden, visoko učinkovit multinutrient za vsestransko vsakodnevno podporo, vključno z življenjsko pomembnim procesom metilacije in številnimi drugimi koristmi, ki jih prinaša jemanje multivitaminov (duševno zdravje, razstrupljanje, struktura, odpornost). Kapsule, ki jih je lahko pogoltniti, vsebujejo popolnoma veganske sestavine brez nepotrebnih dodatkov. Da bi bile učinkovite, vsebujejo le lahko absorbirajoča se hranila, kot je metilfolat.

Multivitamini in minerali za odrasle prav tako vsebujejo metilirane oblike hranil, ki jih telo najbolje absorbira in uporabi. So enostavnejša alternativa Metil Multinutrientu, prav tako za vsestransko dnevno podporo.

Za bolj specifično podporo predlagamo tri multivitaminska prehranska dopolnila in prehranska dopolnila z minerali za ženske v različnih življenjskih obdobjih:

  • Multinutrient za ženske za zdravje in hormonsko ravnovesje v rodnem obdobju. Vsebuje optimalno količino vitamina B6 in cinka za kožo in hormonsko podporo ter magnezij za energijo in dobro duševno počutje. Poleg tega vsebuje bogato mešanico antioksidantov z izvlečki zelenega čaja in rožmarina.
  • MenopauseMultinutrient je primeren za obdobje menopavze in po njej ter vsebuje vitamin E in vitamin B6 za hormonsko ravnovesje ter dodan izvleček zelenega čaja. Vsebuje tudi veliko K2, D3, kalcija in magnezija za zdrave kosti ter veliko antioksidantov, ki podpirajo imunski sistem.
  • Pregnancy Multinutrient za podporo ženskam v času nosečnosti. Ta napredna formulacija multivitaminov in mineralov za nosečnice vsebuje tudi lutein in beta karoten kot vir vitamina A. V kapsulah, ki jih je lahko pogoltniti, so vsa ključna hranila, kot so železo, cink in vrhunski folat, metilfolat.

Posebej zasnovan za moške je MaleMultinutrient, ki je napreden in visoko učinkovit multinutrient za podporo zdravju, energiji in uravnoteženi ravni testosterona. Vsebuje optimalno raven vitaminov skupine B za podporo energiji, dodan je koencim Q10 in visoka vsebnost cinka za podporo ravni testosterona in plodnosti. Vsebuje tudi korenino koprive in likopen - posebej izbrana za moške.

Ponujamo tudi multivitaminske izdelke za otroke, kot sta Children's Complete Complex in Children'sMindlinx®Multinutrient, ki zagotavlja visoko koncentracijo vitaminov skupine B, magnezija in cinka. Ti so v okusnem prašku in otroci jih z veseljem zaužijejo.

Za dojenčke pa ponujamo Baby A, C, D PlusDrops - nežen multivitamin v tekoči obliki primeren za dojenčke od enega meseca dalje.

Če torej iščete najboljše multivitamine za vas ali vašo družino, imamo na voljo vse.

12 artiklov

12 artiklov

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.