Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

C Vitamin

ODKRIJTE ŠTEVILNE KORISTI, KI JIH PRINAŠAJO NAŠA PREHRANSKA DOPOLNILA Z VITAMINOM C

Vitamin C je močan antioksidant, ki telesu koristi na različne načine. Ker gre za vitamin na vodni osnovi, ga telo ne more shranjevati, zato je pomembno, da ga dnevno zaužijemo dovolj. V določenih obdobjih lahko vnos vitamina C povečamo, na primer med boleznijo ali po njej, saj podpira imunski sistem. Ponujamo številne izdelke z vitaminom C v različnih oblikah.

Vitamin C ima v telesu zelo pomembno vlogo, saj podpira številne funkcije. Je antioksidant, zato pomaga ščititi celice pred oksidativnim stresom, potreben pa je tudi za učinkovito delovanje kolagena in za absorpcijo železa. Vitamin C sodeluje tudi z magnezijem, ki podpira psihološko delovanje telesa in presnovo ter pomaga pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Na voljo imamo več različnih izdelkov vitamina C v obliki prahu, tekočine in tablet. Pri vseh naših izdelkih uporabljamo pufrirano obliko vitamina C z nizko vsebnostjo kislin, da bi se izognili morebitnemu draženju želodca, naša številna prehranska dopolnila pa uporabljajo obliko vitamina C v obliki magnezijevega askorbata, ki dodatno ščiti nekatere minerale v telesu, kot sta kalcij in kalij.

Vitamin C 1000 je magnezijev askorbat brez citrusov z nizko vsebnostjo kislin v obliki tablet, ki vsebuje tudi močan antioksidant borovnico - enega najbogatejših virov naravnih flavonoidov - in izvleček grozdnih pešk. Vitamin C 500 je podobno dopolnilo s polovico manj vitamina C.

Vitamin C v prahu zagotavlja tudi vitamin C iz magnezijevega askorbata brez citrusov. Za zaščito čistosti tega vitaminskega dodatka je uporabljena edinstvena metoda sušenja z zamrzovanjem brez topil, kar zagotavlja njegovo primernost za posameznike z občutljivostjo ali preobčutljivostjo želodca.

Vitamin C Rosehip Complex v prahu je močna mešanica antioksidantov, ki vsebuje 1000 mg vitamina C ter šipek in borovnice na osnovi ksilitola, marelice, robide in češnje. Mešani askorbati s slastnim okusom zagotavljajo bogastvo antioksidantov ter številne minerale, vključno s kalijem, kalcijem in cinkom. Oboje je odlično za dodajanje vodi, ki jo lahko uporabljate čez dan, ali za dodajanje v smoothie.

Immune Intensive je pakiran v priročnih vrečkah za en dan in vsebuje vitamin C z bogato kombinacijo vitaminov A in D ter cink, bezgove jagode in žajbelj - popolna in priročna podpora imunskemu sistemu, ki je vse v enem.

10 artiklov

10 artiklov

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.