Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Antioksidanti

PODPRITE OPTIMALNO CELIČNO DELOVANJE Z ANTIOKSIDANTI

Oksidacija je naravni proces, vendar lahko povzroči verižne reakcije, ki poškodujejo naše celice. Vitamini, minerali in encimi, znani kot antioksidanti, lahko pomagajo preprečiti te reakcije. Antioksidanti so znani kot pomemben del zdrave prehrane, ki podpirajo telesne sisteme, vključno z vezivnim tkivom, dihali, prebavili ter srce in ožilje.

Zagotavljamo najboljše antioksidante, vključno z vitaminom C, vitaminom D, cinkom, zelenim čajem in izvlečkom grozdnih pečk, ki podpirajo vaš imunski sistem. Naša ponudba je skrbno pripravljena za optimalno absorpcijo in zaščito celic pred oksidativnim stresom.

V nizkokislinskih dodatkih vitamina C uporabljamo magnezijev askorbat brez citrusov, ki je prijazen do želodca. Imamo tudi priročne kapljice vitamina A, ki so primerne za ljudi s preobčutljivostjo na hrano.

EyeCare Plus vključuje tudi inovativne mešanice rastlinskih izvlečkov, vitaminov in mineralov, ki pomaga ohranjati normalen vid. Formulacija, namenjena otrokom, je na voljo v obliki okusne sadne tekočine, imenovane Children's Elderberry Complex.

Med najnovejšimi izdelki, ki jih lahko odkrijete v nadaljevanju, so:

  • Antioksidant kompleks - močna kombinacija naravnih rastlinskih izvlečkov, ki delujejo usklajeno. Vsebuje veliko zelenega čaja, kurkume in izvlečka grozdnih pešk.
  • Glutation kompleks - zagotavlja hranila v najbolj biološko dostopnih in dobro sprejemljivih oblikah.
  • Vitamin C Rosehip Complex - vitamin C v prahu odličnega okusa z minerali, bioflavonoidi in izvlečki jagodičevja. Ta priročen prah se zlahka raztopi v vodi.

16 artiklov

16 artiklov

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.