Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Posamezni B VitaminI

PODPRITE RAVEN ENERGIJE Z VITAMINOM B

Vitamini skupine B opravljajo ključne funkcije v telesu in dejstvo, da so številna osnovna živila, kot so kruh in žita, obogatena s temi vitamini, priča o njihovi ključni vlogi. Ker so vitamini B topni v vodi, jih telo ne more shranjevati, zato je pomembno, da jih vsak dan zaužijemo dovolj. Ponujamo vrsto prehranskih dopolnil z vitamini B, od celotnih kompleksov B do posameznih vitaminov, v obliki tekočin in kapsul.

Vitamini skupine B so pomembni za dobro počutje. Mnogi podpirajo psihološko delovanje in pomagajo zmanjšati občutek utrujenosti ali izčrpanosti. Vitamin B5 - znan tudi kot pantotenska kislina - podpira duševno zmogljivost, vitamini B6, B9 in B12 pa podpirajo imunski sistem.

Vitamini skupine B so prav tako bistveni za različne presnovne procese: vitamin B6 podpira zlasti presnovo glikogena in beljakovin), vitamin B2 podpira presnovo železa, vitamini B6, B9 in B12 pa pomagajo pri presnovi homocisteina.

Vitamin B9 - bolj znan kot folat ali folna kislina - podpira rast materinega tkiva med nosečnostjo. Vitamin B6 pomaga uravnavati raven hormonov, vitamini B2, B3 in B7 pa prispevajo k zdravi koži.

Vitamin B1 (tiamin) podpira delovanje srca, vitamini B2, B6 in B12 podpirajo delovanje rdečih krvničk, vitamin B9 pa tvorbo krvi. Številni vitamini skupine B so povezani z zdravim živčnim sistemom, vitamin B2 (imenovan tudi riboflavin) pa kot antioksidant pomaga ščititi celice pred oksidativnim stresom.

Strankam, ki iščejo specifično podporo, ponujamo izdelke z enim vitaminom B. V obliki kapsul ponujamo posamezne dodatke vitaminov B1, B2, B3, B5, B6 in B12. V naši ponudbi Nutrisorb® so na voljo tekoči dodatki vitaminov B6 in B12, vključuje pa tudi tekoče dopolnilo Metil B12, ki vsebuje metilkobalamin in adenozilkobalamin, optimalno biološko dostopni, presnovno aktivni obliki vitamina B12.

Na voljo imamo tudi številne kombinirane dodatke vitaminov B. Nutrisorb® B vsebuje vse vitamine skupine B v tekoči obliki, ki se zlahka absorbira. Metil B kompleks zagotavlja hranila v najbolj presnovno aktivni in biološko razpoložljivi obliki, Nutrisorb® Liquid Methyl B Complex pa je napredna tekoča različica za optimalno absorpcijo.

Simple B vitamins (B-Plex) je specializirana formulacija, ki ne vsebuje vitaminov B9 in B12, saj nekateri presnovni tipi teh hranil raje ne uživajo. P-5-P je specializirano dopolnilo, ki vsebuje vitamina B6 in B2 s cinkom in magnezijem.

6 artiklov

6 artiklov

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.