Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

O nas

Kdo smo ?

Smo majhno družinsko podjetje, ki je nastalo iz lastnih potreb po iskanju kakovostnih in učinkovitih izdelkov  ter rešitev  za celosten pristop k zdravju. Na začetku smo pridobljene izdelke uporabljali sami, nato širša družina, potem pa se je krog širil na prijatelje, njihove prijatelje,...

Skozi leta je to preraslo v poslanstvo stalnega iskanja najboljšega kar je mogoče dobiti na trgu, zato pri nas cena in zaslužek ne igrata primarne vloge.

Zaradi vedno večjega povpraševanja po naši ponudbi, smo leta 2016 uradno ustanovili podjetje v katerem nadaljujemo z uresničevanjem našega poslanstva. Naše delo je najbolj poplačano in nam daje največje zadovoljstvo, ko nas kupci, ki velikokrat postanejo tudi prijatelji,pokličejo in povedo, da se po uporabi naših izdelkov resnično bolje počutijo in z njihovo uporabo nadaljujejo.

Na tej poti pa seveda nismo sami.

Ker se stalno udeležujemo strokovnih dogodkov v tujini in doma, smo  povezani z velikim številom strokovnjakov. Z večino smo postali osebni znanci, tako smo sčasoma pridobili ne samo veliko znanja, ampak veliko priporočil za izdelke in rešitve, ki so jih preizkusili in jih v svojih praksah učinkovito uporabljajo že desetjetja.

Celoten nabor naših izdelkov je tako mešanica vseh teh virov. 

Naše vodilo  pri delu

Naše glavno vodilo pri iskanju celostniih rešitev in izdelkov  sta  kakovost in učinkovitost. V našem prodajnem programu boste našli le izdelke za katere zagotavljamo, da so kakovostni, učinkoviti in s katerimi so uporabniki  izredno zadovoljni.  

Delamo po reku Steva Jobsa, ki je za nas idol pri skrbi za uporabnike izdelkov in storitev in v duhu katerega se trudimo delati vsak dan kot ekipa:

Pri nas lahko dobite samo izdelke, za katere smo prepričani, da so tako kakovostni, da jih z veseljem uporabljamo sami in jih priporočamo svojim družinam, prijateljem in znancem.

Ekipa Nutrienti.si

Podatki o podjetju

Nutrigen d.o.o.

Sedež podjetja:

Pod gozdom 1a
1370 Logatec
Slovenija

PE Ljubljana
Tbilisijska 81
1000 Ljubljana

DŠ: SI17867568
Matična številka: 7121059000
Telefon za naročanja: 041 734 106
Email:   V zvezi z naročili: narocila@nutrienti.si
Druge  informacije : info@nutrienti.si

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.