Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Koža, lasje, nohti

ODKRIJTE NAŠO PONUDBO PREHRANSKIH DOPOLNIL ZA KOŽO, LASE in NOHTE 

Na voljo imamo številna prehranska dopolnila za podporo zdravim lasem, koži, nohtom in očem. Prednost vseh naših izdelkov so visokokakovostne sestavine v njihovi najbolj biološko dostopni obliki, kar zagotavlja optimalno absorpcijo teh dragocenih hranil. Poleg bogate mešanice močnih antioksidantov, ki pomagajo ščititi celice pred oksidativnim stresom, naši izdelki vsebujejo tudi hranila kot npr. baker, ki prispeva k zdravi pigmentaciji kože in las.

Kolagen je mešanica različnih aminokislin, ki podpira vezivno tkivo telesa ter lase, kožo in nohte. Pri nas dobite kolagenski kompleks, ki uporablja morski kolagen tipa 1, ki je identičen beljakovini, proizvedeni v telesu. Kolagen Complex vsebuje tudi številne antioksidante ter nukleotide, ki so osnovni gradniki DNK.

Vitamin E je v maščobi topen antioksidant, ki lahko pomaga zaščititi kožne celice pred oksidativnim stresom. Izbirate lahko med več različnimi dodatki vitamina E, vključno z MicroCell® Vitamin E 200 (kapsule) in Nutrisorb® Liquid Vitamin E, ki je močan tekoči dodatek in ga lahko zaužijete pod jezikom ali dodate hladnemu napitku.

Naš kompleks za lase in nohte Hair and Nail Complex je učinkovita kombinacija vitaminov, mineralov, aminokislin in rastlinskih izvlečkov. Vsebuje izvleček preslice, ki izboljšuje stanje kože, las in nohtov, ter baker, ki podpira pigmentacijo kože in las.

 

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 39

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 39

  1. 1
  2. 2

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.