Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Sklepi in kosti

POSKRBITE ZA SVOJ MIŠIČNO-SKELETNI SISTEM S PREHRANSKIMI DOPOLNILI ZA SKLEPE IN KOSTI

Mišično-skeletni sistem mora zagotavljati trdno ogrodje, ki ščiti, izolira, hrani in omogoča gibanje in vadbo. Vsaka vrsta "vezivnega tkiva", vključno s kožo, hrustancem in kostmi, ima svoje zahteve za ohranjanje zdravja.

Medtem ko je uravnotežena prehrana ključnega pomena za dosego tega cilja, lahko s prehranskimi dopolnili za sklepe in kosti zagotovimo pravo količino hranil, ki jih potrebujemo za optimalno zdravje in dobro počutje vseh vidikov tega življenjsko pomembnega telesnega sistema. Naša obsežna ponudba prehranskih dopolnil za sklepe in kosti vsebuje kompleksne formule, ki so bile oblikovane tako, da združujejo bistvene bioaktivne sestavine z visoko absorpcijskimi oblikami, vključno s kapsulami, tekočimi oblikami ali tabletami.

Izberite prave dodatke zase

Naša široka ponudba prehranskih dopolnil za sklepe in kosti vključuje kalcijeve izdelke z vitaminom D, ribje olje, glukozamin in MSM.

Poskrbite za svoje kosti z Osteoplexom, prehranskim dopolnilom za podporo kostem, ki vsebuje močan kompleks magnezija in kalcija ter vitamina D in K (predvsem v obliki K2 (menakinona)), ki vsi prispevajo k ohranjanju normalnega zdravja kosti.

Z Nutrisorb®®LiquidBioMulsion®®D, močno tekočo obliko vitamina D, ki je emulgiran za maksimalno absorpcijo in odlično biološko uporabnost, dosežete priporočeni dnevni vnos vitamina D, ki prispeva k ohranjanju normalnega delovanja kosti, zob in mišic.

MSM, OptiMSM je izredno čista in visokokakovostna oblika MSM. Gre za organsko spojino žvepla. Žveplo je pomembna sestavina kolagena in drugih tkiv.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 31

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 31

  1. 1
  2. 2

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.