Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

D3 Vitamin

POSKRBITE ZA SVOJE KOSTI S POMOČJO VITAMINA D

Vitamin D prispeva k normalni absorpciji kalcija in fosforja, dveh mineralov, potrebnih za dobro zdravje kosti, zob in mišic. Pomanjkanje vitamina D lahko negativno vpliva na zdravje in vodi do nekaterih kostnih obolenj.

Čeprav vitamin D vsebujejo nekatera živila, na primer mastne ribe, ga največ dobimo z naravno sončno svetlobo. V zimskih mesecih ali ob oblačnem vremenu lahko z dodajanjem vitamina D zagotovimo, da telo prejme dnevni odmerek, ki je potreben za dobro delovanje. Vseeno pa obstajajo dokazi, da mnogim od nas primanjkuje vitamina D tudi v poletnih mesecih.

Tekoči vitamin D za maksimalno absorpcijo

Tekoče prehransko dopolnilo vitamin D je priljubljena alternativa za ljudi, ki ne marajo jemati kapsul ali tablet.

Naš tekoči vitamin D je izdelan iz sestavin najvišje kakovosti in z uporabo inovativnih proizvodnih postopkov. Vključuje tudi izdelke, ki so primerni za dojenčke, otroke, starejše in osebe s prehransko občutljivostjo.

Nutrisorb® Liquid BioMulsion® D lahko zaužijemo pod jezikom ali pa ga dodamo napitkom. To je še posebej koristno za ljudi, ki imajo težave s prebavili saj gre za visoko absorpcijsko obliko vitamina D, ki je primerna za posameznike, ki trpijo zaradi malabsorpcije. Zaradi boljše biološke uporabnosti je emulgiran. Ta oblika tekočega vitamina D zagotavlja 1000iu vitamina D3 na dnevni vnos, kar pomeni, da potrebujete le eno kapljico na dan. Lahko ga kombinirate z drugimi hranili iz ponudbe v en odmerek, ki ustreza vašim potrebam.

Vitamin D za otroke

Vitamin D je ključno hranilo za normalno rast in razvoj kost, zato še posebej otroci potrebujejo zadosten dnevni vnos. Posebej zanje so zasnovane kapljice Baby & Childrens Vitamin D, ki so vitamin D3 v preprosti osnovi brez dodatkov in so primerne od enega meseca starosti dalje.

6 artiklov

6 artiklov

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.