Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Omega 3, 6,9

ŠIROKA PALETA PREHRANSKIH DOPOLNIL, KI VSEBUJEJO MAŠČOBNE KISLINE

Človeško telo ne more ustvariti esencialnih maščobnih kislin (EFA) - znanih tudi kot "dobre maščobe" - zato je pomembno, da jih imamo v svoji prehrani. Maščobne kisline so pomembne za rast otrok in našo splošno presnovo. Najdemo jih v oljih rastlin (omega-6 ALA in GLA) in rib (omega-3 EPA in DHA).

Naša ponudba prehranskih dopolnil, ki vsebujejo maščobne kisline vsebuje vsakodnevne esencialne maščobne kisline in esencialne maščobne kisline z visoko močjo v obliki kapsul in tekočine pa tudi vegetarijanske in veganske različice.

Najljubši izdelki naših strank

Serija BioMulsion® je emulgirana po edinstvenem postopku BioCare®, ki znatno poveča biološko uporabnost olj.

V paleti izdelkov MicroCell® so maščobne kisline z edinstvenim postopkom MicroCell® "micelizirane", kar zagotavlja učinkovito absorpcijo in dovajanje v telo. Kapsule CoQ10 Plus Linseed vsebujejo optimalen odmerek koencima Q10, laneno olje in vitamin E.

Mega EPA je ena od najbolje prodajanih linij EFA, sestavljena iz visoko učinkovitih kapsul ribjega olja, ki zagotavljajo maščobne kisline omega-3 v naravni trigliceridni obliki. To prehransko dopolnilo z esencialnimi maščobnimi kislinami je odlično za vsakodnevno uporabo, primerno pa je tudi za nosečnice.

Nekaj drugačnega

OmegaCare® je visoko koncentrirano ribje olje, pridobljeno iz sardel in sardonov, aromatizirano z naravnim pomarančnim oljem, ki je odličnega okusa in se lahko zaužije samostojno ali pa vmešano v vodo ali sok.

Vegan Omega-3 je eno prvih prehranskih dopolnil v Veliki Britaniji, ki vegetarijancem in veganom zagotavlja pomembne EPA in DHA, pridobljene iz naravnih alg.

8 artiklov

8 artiklov

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.