Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Žive bakterije

MLEČNOKISLINSKE BAKTERIJE

Mlečnokislinske bakterije nam pomagajo vzdrževati ravnovesje bakterij v črevesju in pravilno prebavljati hrano. Zaradi boljše prebave in boljše absorpcije hranilnih snovi so lahko pomembne tudi pri reakcijah na preobčutljivost na hrano, ki niso povezane z alergijami.

Mlečnokislinske bakterije so "živi mikroorganizmi, ki ob dodajanju v ustreznih količinah koristijo gostitelju". So "prijazne" bakterije, ki živijo v črevesju in pozitivno vplivajo na številne vidike človekovega zdravja.

ODKRIJTE PREDNOSTI PREHRANSKIH DOPOLNIL Z MLEČNOKISLINSKIMI BAKTERIJAMI

Ponujamo nagrajeno in najbolje prodajano vrsto visokokakovostnih prehranskih dopolnil z mlečnokislinskimi bakterijami, ki so:

  • Zelo močne - še posebej priljubljene kapsule BioAcidophilusForte Plus® s ®75 milijard klinično raziskanih mlečnokislinskih bakterij.
  • Učinkovite - Kompleks živih bakterij LAB4 je bil uporabljen v številnih dobro zasnovanih kliničnih preverjanjih.
  • Čiste - naša ponudba mlečnokislinskih bakterij ne vsebuje mleka, je vegetarijanska in veganska (z izjemo Baby BioFlora) ter vsebuje minimalno količino aditivov pri izdelavi izdelkov.
  • Varne in stabilne - naše mlečnokislinske bakterije seva, lastnega človeškemu, so popolnoma varne, odporne proti kislinam in dokazano sposobne oprijeti se črevesne stene.
  • Prilagodljive - na voljo so izdelki z nizkimi, srednjimi in optimalnimi odmerki v obliki kapsul in prahu.

Izjemna stabilnost naših mlečnokislinskih bakterij pomeni, da je navedena učinkovitost zagotovljena vse do konca roka uporabnosti. Namesto gumijastega zamaška imajo tudi zrakotesno zaporo, dodali pa smo tudi novo vrhunsko visokotehnološko "molekularno sito" (najdete ga v steklenički v obliki majhne oranžne kapsule). To absorbira vlago, zaradi česar bakterije ostanejo sveže in stabilne še dlje časa.

UPORABA INOVATIVNEGA KOMPLEKSA LAB4

V naših številnih izdelkih uporabljamo edinstven kompleks bakterij LAB4, ki ga sestavljata dva posebna seva Lactobacillus acidophilus ter Bifidobacterium bifidum in Bifidobacterium lactis.

  • Sevi LAB4 so eanki sevom v človeškem prebavnem traktu, so kislinsko stabilni in se zlahka oprimejo črevesnih sten. Bili so obsežno preizkušeni in imajo dokazano klinično učinkovitost.

Po potrebi uporabljamo tudi druge dobro raziskane seve, kot so Lactobacillus salivarius in Lactobacillus rhamnosus GG ter Lactobacillus Lactis.

PREHRANSKA DOPOLNILA Z MLEČNOKISLINSKIMI BAKTERIJAMI ZA VSAKOGAR

Naša prehranska dopolnila z mlečnokislinskimi bakterijami so koristna tako za odrasle kot za otroke, pri čemer so posebne formule namenjene otrokom, mnogi pa so primerni tudi za uporabo med nosečnostjo, saj so bili posebej preizkušeni glede varnosti.

Red Berry BioMelts z Lactobacillus rhamnosus GG in Lactobacillus Lactis ter vitaminom D je odlična rešitev za podporo imunskemu sistemu otrok, saj se topi na jeziku in vsebuje rdeče jagode v prahu ter ne vsebuje umetnih barvil in okusov.

Preverite našo celo ponudbo TUKAJ.

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 26

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 26

  1. 1
  2. 2

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.