Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Cink

IMUNSKI SISTEM PODPRITE S CINKOM

Cink je pomemben mineral v sledovih, ki ga telo potrebuje za številne različne funkcije, vključno z ohranjanjem zdravja kosti, kože in las ter izgradnjo zdravega imunskega sistema. Naši osnovni dodatki s cinkom so povezani s posebnimi hranili, ki pomagajo povečati stopnjo absorpcije tega pomembnega minerala. Ponujamo tudi prehranska dopolnila z visoko vsebnostjo cinka, kot je Immune Intensive.

Cink je kovina, ki jo telo potrebuje - v majhnih količinah - za ohranjanje zdravja. Ta mineral ima pomembno vlogo pri številnih bistvenih telesnih funkcijah, kot so sinteza DNK, delitev celic, kognitivne funkcije in vid. Cink pomaga tudi pri zdravem videzu, saj prispeva k ohranjanju las, kože in nohtov ter kosti. Pomembno prispeva k presnovi maščobnih kislin, ogljikovih hidratov, makrohranil in vitamina A. Za ljudi, ki si želijo ustvariti družino, pa cink podpira normalno plodnost in razmnoževanje ter raven testosterona pri moških.

V naši ponudbi imamo številne dodatke na osnovi cinka. Cinkov citrat zagotavlja 17 mg cinka na dan in je kombiniran s citratom, da se izboljša njegova absorpcija. Cink citrat je v vodi topna tableta, po želji pa ga lahko zaužijete tudi v obliki pastil. Cinkov askorbat je kapsula z visoko učinkovitostjo cinka, pomešana s 100 mg vitamina C. V naši ponudbi Nutrisorb® Liquid imamo tudi tekočo različico, imenovano Nutrisorb® Zinc.

Cink je antioksidant, zato pomaga ščititi celice pred oksidativnim stresom. Ta mineral sodeluje tudi z vitaminom C in podpira imunski sistem. Naše prehransko dopolnilo Immune Intensive vsebuje 15 mg cinka v močni mešanici bezga, žajblja in beta glukanov z vitaminoma C in D. To prehransko dopolnilo v prahu je priročno pakirano tudi kot tedenska zaloga v sedmih vrečkah za en dan.

Zdrava raven cinka v telesu je pomembna za moške. Zato naše multivitaminsko dopolnilo MaleForte® Multi vsebuje 17 mg cinka ter bogato mešanico drugih vitaminov, mineralov in antioksidantov. Saw Palmetto - prej imenovan Prostate Complex - vsebuje 15,8 mg cinka in številne druge pomembne hranilne snovi.

10 artiklov

10 artiklov

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.