Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Setria Glutation

Vrhunska reducirana glutationa, ki vsebujeta Setria® glutation. Kot edini gluitation, ki ima največ kliničnih študi o dvigu nivoja glutationa v krvi.

Klinična študija je izvedena z običajno oralno obliko, kar pomeni da za dvig glutationa ni potrebne niti liposomske oblike.

  • Amazing nutrients -Setria® reducirani glutation je zaprt v kapsulo, odporno na želodčno kislino, kar  mu daje dodatno kakovost in garancijo, da bvo dvig glutationa še višji.
    • Pakiranje : 30 kapsul po 450 mg Setria® glutationa
  • Altrient GSH, ki prav tako vsebuje Setria® reducirani glutation pa je primeren za tiste, ki želijo še večje količine in višjo absorpcijo glutationa, kar je primerno za tiste, ki ga nujno potrebujejo v večjih količinah, predpisanih s strani strokovnjakov ali medicinskega osebja
    • Pakiranje : 30 vrečk po 450 mg Setria® glutationa v liposomski obliki

Setria® glutation pridobivajo na podlagi patentiranega postopka s fermentacijo pridobivajo izredno učinkovit Reducirani glutation, ki ima edini dokazano, da tudi običajna neliposomska oblika ne razpade na posamezne gradnike in tako zagotovi dvig nivoja glutationa v krvi, kar je izredno pomembno.

Kot direktni partner proizvajalca Setrie® zagotavljamo sveže lote, ki imajo večjo potenco kot starejši loti,  ki zaradi oskidacije dokazano izgubljajo svojo antioksidantsko učinkovitost.

V primeru Altrienta, kjer pa je Setria® reducirani glutation v liposomski obliki pa proizvajalec z večjo količino ob času proizvodnje do konca priporočenega časa skladiščenja garantira aktivno količino Setria® glutationa v pakiranju. 

2 artiklov

2 artiklov

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.