Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

Encimi

PREBAVNI ENCIMI

Pravilno delovanje celotnega spektra prebavnih encimov je bistvenega pomena za zdravo prebavo in zagotavlja optimalno absorpcijo hranilnih snovi iz hrane. V našem asortimanu imamo različna prehranska dopolnila - primerna za vegetarijance in vegane - ki vam omogočajo izbiro širokega spektra prebavnih encimov ali podporo prebavi določenih skupin živil, kot so mlečni izdelki, maščobe ali gluten.

Tukaj si lahko ogledate našo ponudbo prebavnimh encimov in izveste več o njihovi uporabi.

Prebava je zapleten proces, ki se začne v ustih in se nadaljuje skozi 9 metrov dolg prebavni trakt. Ko hrana potuje skozi prebavni sistem, različni encimi razgrajujejo določene vrste hrane. Bromelain na primer pomaga pri pretvorbi beljakovin v aminokisline, lipaza pomaga pri pretvorbi maščob v maščobne kisline in holesterol, amilaza pa se uporablja pri pretvorbi ogljikovih hidratov v enostavne sladkorje.

Če vaše telo ne proizvaja katerega koli od teh encimov, se ustrezna hranila ne absorbirajo tako učinkovito.

Kompleksi prebavnih encimov, kot je Spectrumzyme, zagotavljajo celotno paleto encimov, ki pokrivajo vse skupine živil (mlečne izdelke, ogljikove hidrate, maščobe in gluten).

Želodčna kislina je namenjena razgradnji snovi, ki pridejo v želodec, zato je bila pri razvoju prebavnih encimov podjetja BioCare ključna prednostna naloga zagotavljanje stabilnosti. Vsi njihovi izdelki so občutljivi na raven pH želodčne kisline in so strokovno oblikovani tako, da ves čas ostanejo stabilni. Izdelek Polyzym Forte ima poleg prebavnih encimov dodane še mlečnokislinske bakterije, ki še dodatno podpirajo prebavo.

7 artiklov

7 artiklov

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.