Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

V aktivni (metilni) obliki

Z NAŠO UČINKOVITO PONUDBO METILNIH PREHRANSKIH DOPOLNIL ABSORBIRAJTE NAJVEČ HRANIL

Sposobnost našega telesa, da absorbira hranila v prehranskem dopolnilu, je ključna za njegovo učinkovitost, zato smo v naši ponudbi nabrali izdelke z najvišjo možno stopnjo absorpcije. Naša metilna prehranska dopolnila zagotavljajo folate in vitamin B12 v njihovi naravno aktivni obliki, s čimer odpravljajo vse ovire, ki telesu preprečujejo učinkovito uporabo teh hranil.

Vitamin B9, bolj znan kot folat ali folna kislina, in vitamin B12 sta za telo zelo pomembni hranili. Skupaj podpirata imunski sistem in pomagata pri presnovi homocisteina, ki je ključnega pomena za dolgoročno zdravje. Folat podpira tudi rast materinega tkiva med nosečnostjo, zato je pomembno, da ga nosečnice vsak dan zaužijejo ustrezno količino.

V naših izdelkih so folati in vitamin B12 v najbolj biološko dostopni obliki. Uporabljena je oblika folata 5-MTHF (metilfolat), ki je naravno prisoten v zeleni listnati zelenjavi in je zato pripravljen za uporabo v telesu. Metilfolat v naših izdelkih je na voljo v obliki Quatrefolic®, ki je dokazano najučinkovitejša in najbolj absorpcijska oblika folata, ki je na voljo na trgu. Vitamin B12 je v obliki metilkobalamina, ki je najaktivnejša različica tega ključnega hranila.

Visokokakovostna linija tekočih prehranskih dopolnil Nutrisorb® ponuja vrsto metiliranih prehranskih dopolnil. Če iščete usmerjeno dopolnilo,  Nutrisorb® Methylfolate zagotavlja 100 mcg folata na kapljico, Nutrisorb® Methyl B12 pa zagotavlja vitamin B12 kot močno mešanico metilkobalamina in adenozilkobalamina.

Če bi raje uživali kombinirano dopolnilo, vam ponujamo Nutrisorb® Methyl B Complex, ki vsebuje vse vitamine skupine B v visoko biološko dostopni obliki, in Nutrisorb® Methyl FolGuard®, ki zagotavlja folat in vitamin B12 v vrhunski metilirani obliki.

V naši ponudbi metilnih prehranskih dopolnil sta tudi Metil B Complex, ki vsebuje vse vitamine skupine B, vključno z metiliranimi oblikami folata in vitamina B12 v obliki kapsul ter Metil Multinutrient, ki je vrhunsko prehransko dopolnilo, ki vsebuje bogato mešanico vitaminov, mineralov in antioksidantov.

14 artiklov

14 artiklov

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.