Košarica0Item(s)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Brezplačna številka za naročanje in informacije:
080 34 04

Product was successfully added to your shopping cart.

V tekoči obliki

VITAMINI IN MINERALI V TEKOČI OBLIKI ZA VSE, KI NE MARAJO TABLET ALI KAPSUL

Nekateri ljudje težko pogoltnejo tablete ali kapsule, drugi slabše absorbirajo hranila ali imajo občutljiv prebavni sistem. Tekoči vitamini in minerali so enostavni za jemanje, imajo večjo stopnjo absorpcije in so prijaznejši do želodca. Naša linija Nutrisorb® zagotavlja visoko učinkovitost in fleksibilnost pri majhnih odmerkih.

Preglejte našo celotno ponudbo in preberite nekaj o tekočih vitaminih in mineralih.

Tekoči vitamini in minerali so odlična alternativa za ljudi, ki želijo jemati prehranska dopolnila, vendar ne marajo tablet ali kapsul. Lahko se kapnejo pod jezik ali razredčijo z vodo ali sokom, zato jih je veliko lažje jemati.

Poleg tega se vitamini in minerali v tekoči obliki bolje absorbirajo. Ker obidejo običajni prebavni proces in vstopijo neposredno v krvni obtok, se hranila absorbirajo hitreje in učinkoviteje. To je koristno tudi, če imate občutljivi na prebavila saj se telesu ni treba ukvarjati z dodatno prebavo.

Linija Nutrisorb® je idealna za ljudi, ki želijo jemati tekoče prehransko dopolnilo z večjo močjo in ponuja tako vitamine kot minerale v tekoči obliki. Priljubljeni mineralni izdelki Nutrisorb® vključujejo: železo, cinkselen in krom. Vitaminski izdelki Nutrisorb® vključujejo vitamin A, vitamin D in vitamin E ter metilfolat za optimalno absorpcijo folatov.

Vitamini in minerali v tekoči obliki so zaradi lažjega jemanja dobra izbira za dojenčke in otroke. Priporočamo izdelke za obe starostni skupini - Baby A, C, D Plus in Children's Vitamin D Drops.

 

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 29

  1. 1
  2. 2

Izdelkov 1 do 24 od skupaj 29

  1. 1
  2. 2

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 50€

Hitra dostava

Artikli na zalogi dobavljeni v enem delovnem dnevu.